207915

Vermiste vrouw mede dankzij Burgernet weer terecht !
EINDHOVEN

Op zondag 19 maart 2017 werd om 16.19 uur een Burgernetactie opgestart na de vermissing van een 72-jarige vrouw, omgeving Orvallaan in Eindhoven.  Ze was die ochtend rond 09.00 uur van huis vertrokken en vermoedelijk naar het winkelcentrum in Woensel of naar Son gelopen. Omdat de vrouw dementerend is en nog steeds niet terug was, werd een actie opgestart.  Enige tijd nadat deze actie was opgestart belde een alerte Burgernetdeelneemster naar de politie dat zij de vrouw had zien lopen in de omgeving van de Stiffelio. Dankzij deze tip werd de vrouw uiteindelijk door de politie aangetroffen op de Opera in Eindhoven. Voor de vrouw werd verdere hulpverlening ingeschakeld. Burgernet bedankt alle deelnemers die hebben uitgekeken naar de vermiste vrouw. 

Details
Actie gestart:
zondag 19 mrt 2017 16:19
Actie beƫindigd:
zondag 19 mrt 2017 17:06
Gemeenten:
EINDHOVEN
NUENEN CA
SON EN BREUGEL
Startbericht:
Eindhoven Orvallaan vermist sinds 09.00 uur, vrouw, blank, 72 jaar, grijs halflang haar, witte trui, donkere broek,2 koffertjes. te voet.Tips? Bel nu 112
Afloopbericht:
Eindhoven Orvallaan. Dank zij een burgernet deelnemer is de vermiste vrouw in goede gezondheid aangetroffen. Burgnet bedankt u voor uw medewerking.
Delen: