282640

Aangetroffen kindje weer herenigd met zijn moeder dankzij Burgernet !
HELMOND

Succesactie Helmond, aangetroffen kind ! Op woensdag 28 november werd om 17.00 uur een Burgernetactie opgestart nadat een vrouw een jongetje had aangetroffen. De meldster trof het jongetje aan in een shirtje,luier en schoentjes op de Molenstraat in Helmond. Het jongetje kon niet aangeven waar hij vandaan kwam en waar hij woonde. Samen zijn  ze nog in de buurt gaan rondlopen om te kijken of hij kon aanwijzen waar hij woonde maar dit was niet het geval. Vervolgens heeft meldster de politie gebeld die het jongetje heeft meegenomen naar het politiebureau. Hierop werd een Burgernetactie opgestart en het signalement van het jongetje verspreid. Hierop kwam een melding van een familielid van het jongetje binnen die vertelde dat het mogelijk om haar neefje ging. Hierop is de vrouw met de moeder naar het politiebureau in Helmond gegaan om het jongetje te identificeren. Daar bleek het inderdaad dat het haar zoontje was. De politie heeft het jongetje vervolgens overgedragen aan een dolblije moeder. Hoe het kan dat het jongetje alleen op straat liep is nog onduidelijk en wordt onderzocht. 

 

 

Details
Actie gestart:
woensdag 28 nov 2018 16:58
Actie beƫindigd:
woensdag 28 nov 2018 17:52
Gemeenten:
HELMOND
Startbericht:
Helmond,Molenstraat te 1430 aangetr onbeheerd kindje, 2 jr, do blo krullend haar, blau schoen. grijs shirt, luier aan, mogelijk stefano? Tips? Bel nu 112
Afloopbericht:
Helmond, Molenstraat, aangetroffen kind, identiteit van kind is bekend geworden. Burgernet bedankt U voor Uw medewerking.
Delen: