Afgeronde actie LOSSER

Start actie

03/01/2021 11:45

Einde actie

03/01/2021 12:30

Status van deze actie

Afgeronde actie

Locatie

LOSSER

Actieverslag
LOSSER 03/01/2021 12:30

Vermiste vrouw (33 jaar) uit Losser dankzij Burgernetdeelemer terecht

Losser - Op 3 december startte de politie om 11.45 uur een Burgernetactie. Wij verzochten u uit te kijken naar een 33-jarige vrouw. De vrouw was met haar elektrische fiets op pad gegaan, maar kwam niet thuis. Mevrouw is heelhuids teruggevonden in een kuil in het bos bij het Twentse Losser.

De vrouw bleek tijdens het fietsen een epileptische aanval te hebben gehad, waardoor ze in een kuil langs de weg is gevallen. "In die kuil werd ze wakker",  vertelt een woordvoerder van de politie tegen RTL Nieuws. "Via een noodtelefoon om haar pols, heeft ze alarm geslagen bij een bevriend iemand." In wat voor kuil ze is gevallen en hoe die kuil is ontstaan, kan de woordvoerder niet vertellen.

Alarm geslagen
De persoon die de melding kreeg, waarschuwde de politie. De alarmtelefoon gaf geen locatie door en haar eigen telefoon waarmee ze kan bellen, bleek buiten handbereik te liggen. "Zij wist zelf ook niet waar ze lag. En dus hebben we een burgernetmelding gedaan."
Een hardloper uit de omgeving zag die melding, vertelt de woordvoerder. "Wij waren al met allerlei middelen onderweg om haar te vinden, maar de hardloper is bewust in het gebied gaan lopen en heeft haar gevonden."  Aanvankelijk was de vrouw slecht aanspreekbaar, maar het ging steeds beter met haar. Ze is meegenomen door ambulancepersoneel en heeft medische hulp gekregen.

Wij bedanken iedereen voor de medewerking.

(Bron: www.rtlnieuws.nl)

Afloopbericht
LOSSER 03/01/2021 12:30

Allen, dame is aangetroffen in buitengebied Losser. Allen dank.

Startbericht
LOSSER 03/01/2021 11:45

vermist omgeving Losser: dame, 33 jaar, lang/mager postuur, paardrijbroek rode jas, muts beige, met vlechtjes en. grijze elektrische fiets rode fietstassen .